All-in-one van HP

All-in-one computers zijn doorgaans vingervriendelijk en bieden veel mogelijkheden in een compact formaat, maar erg flexibel waren ze tot nu toe niet. HP brengt daar verandering in met de nieuwe TouchSmart 610 en 9300 Elite Business Pc.
De 9300 is op de zakelijke markt gericht en heeft een uiterst flexibel scherm. Dit 23-inch Full-HD paneel kan zestig graden naar boven of beneden worden gekanteld. Ook is het scherm 180 graden te draaien. Zo kunnen grafische gebruikers bijvoorbeeld het beeld zowel in landschapsoriƫntatie bekijken als in portretstand.

De all-in-one is gebouwd rond Intels nieuwste generatie Core-i processors. Klanten kunnen kiezen voor een ouderwetse harddisk, maar ook een ssd van 160GB behoort tot de mogelijkheden. Daarbij heeft HP gesleuteld aan zijn aanraakvriendelijke TouchSmart-interface, die als een schil over de Windows 7-installatie wordt geplaatst.

Naast deze zakelijke all-in-one presenteert HP ook een nieuwe TouchSmart-pc voor consumenten, de TouchSmart 610. Dit model kan worden uitgerust met processors van zowel Intel als AMD, maximaal 16GB werkgeheugen, tot een terabyte aan schijfruimte en een blu-raydrive. Ook deze pc heeft een Full-HD touchscreen van 23 inch dat een flink stuk gedraaid kan worden.

De TouchSmart 610 komt nog deze week uit in de VS, waar de vanafprijs omgerekend 663 euro bedraagt. De zakelijke TouchSmart 9300 Elite Business Pc komt pas in mei op de markt. De prijs van het zakelijke model is nog niet bekend.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ETS-7U2jFwQ[/youtube]